Wij bouwen voor je doelgroep!

Een website is het digitale visitekaartje van uw onderneming en kan bepalend zijn of potentiële klanten actie ondernemen of verder zoeken. Wij denken graag met je mee om het perspectief van je klanten mee te nemen tijdens het gehele traject.

Het is het digitale visitekaartje en bepaalt voor een groot deel of bezoekers over gaan tot actie of verder zoeken. Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken denken wij actief met u mee om vanuit het perspectief van de eindgebruikers en hoe zij gebruik maken van de website.

Door in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep en diegene aan te spreken, loop je voor op je concurrenten. Het doel van de projecten die wij realiseren is het ontwikkelen van een uniek product, die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Dit zorgt voor meer bezoekers, naamsbekendheid, conversie en omzet.

Banner afbeelding

SilverStripe CMS

Jouw website zelf van content voorzien kan met een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Wij bieden verschillende opties, zonder contracten en kleine lettertjes.

Wij werken het allerliefste met Open Source software, dit is software waar iedereen gebruik van kan maken. Het grote voordeel hiervan is dat heel veel mensen werken met de software en dus ook verschillende bedrijven. Wij werken dus niet met contracten of systemen waar alleen wij in kunnen werken. De website is echt van jou en je zit niet aan ons vast. Hierdoor heb je alle vrijheid om ook andere ontwikkelaars te laten werken aan jouw website.

Wij werken het liefste met SilverStripe CMS, hier hebben wij ruim 4 jaar ervaring mee.

 

Waarom wij kiezen voor het SilverStripe CMS.

1. Snelle ontwikkeling

Silverstripe CMS is open source software waarmee je gemakkelijk een website kunt bouwen en beheren. Het is een gebruiksvriendelijker systeem voor zowel programmeurs als content beheerders.

Voor programmeurs is het grootste voordeel dat je snel en gemakkelijk aanpassingen kan maken of nieuwe functionaliteiten inbouwen. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden om je website naadloos op je behoeften aan te laten sluiten. Het lijkt een beetje op het bouwen met Lego, je hebt verschillende stenen en bouwt op deze manier toe naar het resultaat dat je voor ogen hebt.
Voor content beheerders is het systeem fijn omdat het precies ingericht kan worden naar je behoeften, alle overbodige zaken kunnen gemakkelijk verwijderd worden waardoor je altijd doelgericht kan werken met pagina's of afbeeldingen.

 

2. Gebruiksvriendelijkheid

Het CMS is gericht op content beheerders en bevat allerlei handige zaken om makkelijk met content te werken. Het toevoegen van nieuwe pagina's of content uit het archief ophalen is heel gemakkelijk. dit is een lijst met standaard mogelijkheden en voordelen:

  • SEO vriendelijk, zodat zoekmachines relevante content op jouw site kunnen vinden;
  • Onbeperkt aantal pagina’s;
  • Pagina voorvertoning;
  • Pagina versies & rollback;
  • Mogelijkheid om o.a. afbeeldingen, audio, video, pdf-documenten te beheren;
  • Een manager voor het werken met bestanden;
  • Programmeurs kunnen de achterkant van het systeem aanpassen op basis de vereisten van je project.
  • Een onbeperkt aantal gebruikers (met verschillende rechten);
  • Ingebouwde spellingscontrole;

Wil je weten welke functionaliteiten het CMS nog meer kent? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar meer informatie?