Onderhoud

Updaten of vernieuwen?

Is jouw huidige website al een tijdje niet voorzien van updates of werken de gewenste functionaliteiten niet meer naar wens? Wij vinden het belangrijk dat een website of webshop altijd en overal werkt en regelen dat graag voor je! Zo blijft jouw website of webshop altijd up-to-date.

Wij helpen met het updaten van je bestaande website of webshop om deze weer helemaal up-to-date én veilig te maken. Tevens zijn wij sterk in het uitbreiden en aanpassen van bestaande projecten, zodat jouw website of webshop altijd optimaal presteert.

Waarom onderhoud belangrijk is.

1. Veiligheid

Het is belangrijk om hackers buiten de deur te houden. Door regelmatig updates te doen verklein je de mogelijkheid dat je slachtoffer wordt van een hack. 

2. Optimalisatie

De technieken die worden gebruikt voor een goed resultaat in de zoekmachines (Google) veranderen continue, het is belangrijk om deze technieken zoveel mogelijk toe te passen om hoog in de zoekmachine te komen. Wij optimaliseren volgens de laatste richtlijnen, waardoor je website of webshop altijd goed gevonden wordt.

3. Nieuw uiterlijk

Het kan zijn dat je een nieuw logo hebt en de website wil aanpassen om deze mooi aan te laten sluiten op de vorm of kleur. Af en toe je website een nieuw uiterlijk geven kan ervoor zorgen dat (potentiële) klanten vaker terugkeren naar je website of webshop. Bovendien wordt jouw website hierdoor ook nog eens beter gevonden door populaire zoekmachines zoals Google

4. Content

Om mensen actief terug te laten keren naar je website is het belangrijk om de content van je website regelmatig aan te passen. Google plaatst actieve website namelijk altijd hoger in de zoekresultaten dan een website of webshop waar nooit iets veranderd. Wij denken graag mee om je website  in beweging te houden.

Meer weten over het onderhouden en updaten van uw website?