Onderhoud

Updaten of vernieuwen?

Is jouw huidige website al een tijdje niet voorzien van updates of werken de gewenste functionaliteiten niet meer naar wens? Wij vinden het belangrijk dat eenwebsite of webshop altijd en overal werkt. 

Wij helpen met het updaten van je bestaande website of webshop om deze weer helemaal up-to-date én veilig te maken. Tevens zijn wij sterk in het uitbreiden en aanpassen van bestaande projecten, zodat jouw website of webshop altijd optimaal presteert.

Wanneer updaten?

1.

Content

Om mensen actief terug te laten keren naar je website is het belangrijk om de content van je website regelmatig aan te passen. Google plaatst actieve website namelijk altijd hoger in de zoekresultaten dan een website of webshop waar nooit iets veranderd. Wij denken graag mee om je website  in beweging te houden.

2.

Veiligheid

Het is belangrijk om hackers buiten de deur te houden. Door regelmatig updates te doen verklein je de mogelijkheid dat je slachtoffer wordt van een hack. 

3.

Optimalisatie

De technieken die worden gebruikt voor een goed resultaat in de zoekmachines (Google) veranderen continue, het is belangrijk om deze technieken zoveel mogelijk toe te passen om hoog in de zoekmachine te komen. Wij optimaliseren volgens de laatste richtlijnen, waardoor je website of webshop altijd goed gevonden wordt.

4.

Nieuw uiterlijk

Het kan zijn dat je een nieuw logo hebt en de website wil aanpassen om deze mooi aan te laten sluiten op de vorm of kleur. Af en toe je website een nieuw uiterlijk geven kan ervoor zorgen dat (potentiële) klanten vaker terugkeren naar je website of webshop. Bovendien wordt jouw website hierdoor ook nog eens beter gevonden door populaire zoekmachines zoals Google

Overige diensten

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Website

Webshop

Marketing

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!

Heeft u vragen over het onderhouden en updaten van uw huidige website? Neem dan contact met ons op.