Webshop

Succesvolle webshops

De eerste indruk is het allerbelangrijkste, zeker in de online wereld. Binnen 7 seconden maakt een gebruiker de keuze om op een website te blijven, of om verder te kijken.

Hierom besteden wij bij Longneck Media extra aandacht aan het vasthouden van nieuwe gebruikers. Wij zorgen ervoor dat een webshop gebruiksvriendelijk en vanzelfsprekend is en uiteraard aansluit op de wensen van de doelgroep. Bij Longneck denken daarom altijd met je mee om het perspectief van de klant mee te nemen in de ontwikkeling van jouw webshop.

Wij zorgen ervoor dat het design geoptimaliseerd is voor jouw doelgroep en dat zij goed hun weg kunnen vinden op je webshop en overgaan tot actie; het kopen van één of meerdere producten.

 

Call to action afbeelding

Wij bouwen met WooCommerce

Voor het maken van snelle, geoptimaliseerde webshops, passen wij WooCommerce toe. WooCommerce is een module die op Wordpress wordt geïnstalleerd en is een populair platform voor kleine en middelgrote webshops. Het systeem wordt veel gebruikt en is wereldwijd bekend waardoor er goede, actuele support beschikbaar is en het systeem makkelijk uit te breiden is met allerlei modules om precies te realiseren wat jouw shop nodig heeft.

Overige diensten

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Website

Onderhoud

Marketing

Zin om te beginnen?

Wij staan klaar om aan een nieuw project te beginnen! Wil je eerst weten wat wij voor je kunnen doen en wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan zodat we een inschatting voor je kunnen maken.