Wij bouwen voor je doelgroep!

Voor potentiële nieuwe klanten is een website vaak de eerste kennismaking met  onderneming.

Het is het digitale visitekaartje en bepaalt voor een groot deel of bezoekers over gaan tot actie of verder zoeken. Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken denken wij actief met u mee om vanuit het perspectief van de eindgebruikers en hoe zij gebruik maken van de website.

Websites draaien om eindgebruikers, zij maken gebruik van jouw website en besluiten vaak op basis daarvan of ze je een opdracht gunnen of niet.

Door in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep en diegene aan te spreken, loop je voor op je concurrenten. Het doel van de projecten die wij realiseren is het ontwikkelen van een uniek product, die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Dit zorgt voor meer bezoekers, naamsbekendheid, conversie en omzet.

Offerte opvragen

Call to action afbeelding

Keuzevrijheid CMS

Jouw website zelf van content voorzien kan met een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Wij bieden verschillende opties, zonder contracten en kleine lettertjes.

Wij werken het allerliefste met Open Source software, dit is software waar iedereen gebruik van kan maken, met als grote voordeel dat heel veel mensen werken met de software en dus ook verschillende bedrijven in de omgeving. Wij werken dus niet met contracten of systemen waar alleen wij in kunnen werken. De website is echt van jou. Hierdoor heb je alle vrijheid om ook andere ontwikkelaars te laten werken aan jouw website.

Wij werken het liefste met SilverStripe, hier hebben wij ruim 4 jaar ervaring mee. Daarnaast passen wij ook Wordpress toe als dit gewenst is. De keuze is aan jou! 

 

Hoe wij websites realiseren?

1.

Oriëntatie

Wij achterhalen door middel van een gesprek alle eisen en wensen en bespreken de mogelijkheden die er zijn om het maximale uit je nieuwe website te halen. Zodra we dit helder hebben kunnen we gaan ontwerpen.

2.

Ontwerp

Op basis van het eerste gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen en passen onze kennis toe om tot een eerste ontwerp te komen. Hierbij houden we jou als klant continue op de hoogte en is er altijd ruimte voor extra toevoegingen of aanpassingen. Zodra het ontwerp is uitgewerkt en jij tevreden bent over het beoogde resultaat, gaan wij beginnen bouwen.

3.

Ontwikkeling

Tijdens deze fase zetten we de ontwerpen om naar een website die volledig te beheren via het Content Management Systeem (CMS). Zo kan je altijd informatie op je website aanpassen, zonder wij hierbij hoeven te helpen. Mocht dit toch nodig zijn, dan kan je altijd bij ons terecht voor onderhoud en support.

4.

Testen & Opleveren

Nadat het project volledig is ontwikkeld gaan wij alles uitvoerig testen om jouw beoogde doelgroep een optimale ervaring te kunnen bieden! Wij testen zowel intern als samen met jou, en kunnen we altijd nog aanpassingen maken waar dit nodig is. Pas als iedereen helemaal tevreden is, zetten we het project online.

5.

Onderhoud & Support

Zodra het project is opgeleverd kunnen wij het project bijhouden en updaten. Heb je vragen over het project of zijn er problemen? Wij staan dan klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, zodat je altijd succesvol blijft met je website.

Overige diensten

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Webshop

Onderhoud

Marketing

Zin om te beginnen?

Wij staan klaar om aan een nieuw project te beginnen! Wil je eerst weten wat wij voor je kunnen doen en wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan zodat we een inschatting voor je kunnen maken.