Wij bouwen voor je doelgroep!

Voor potentiĆ«le nieuwe klanten is een website vaak de eerste kennismaking met  onderneming.

Het is het digitale visitekaartje en bepaalt voor een groot deel of bezoekers over gaan tot actie of verder zoeken. Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken denken wij actief met u mee om vanuit het perspectief van de eindgebruikers en hoe zij gebruik maken van de website.

Door in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep en diegene aan te spreken, loop je voor op je concurrenten. Het doel van de projecten die wij realiseren is het ontwikkelen van een uniek product, die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Dit zorgt voor meer bezoekers, naamsbekendheid, conversie en omzet.

Banner afbeelding

Jouw website zelf van content voorzien kan met een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Wij bieden verschillende opties, zonder contracten en kleine lettertjes.

Wij werken het allerliefste met Open Source software, dit is software waar iedereen gebruik van kan maken. Het grote voordeel hiervan is dat heel veel mensen werken met de software en dus ook verschillende bedrijven. Wij werken dus niet met contracten of systemen waar alleen wij in kunnen werken. De website is echt van jou en je zit niet aan ons vast. Hierdoor heb je alle vrijheid om ook andere ontwikkelaars te laten werken aan jouw website.

Wij werken het liefste met SilverStripe CMS, hier hebben wij ruim 4 jaar ervaring mee.

 

Waarom wij kiezen voor het SilverStripe CMS.