Wij bouwen voor je doelgroep!

Voor potentiĆ«le nieuwe klanten is een website vaak de eerste kennismaking met  onderneming.

Het is het digitale visitekaartje en bepaalt voor een groot deel of bezoekers over gaan tot actie of verder zoeken. Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken denken wij actief met u mee om vanuit het perspectief van de eindgebruikers en hoe zij gebruik maken van de website.

Websites draaien om eindgebruikers, zij maken gebruik van jouw website en besluiten vaak op basis daarvan of ze je een opdracht gunnen of niet.

Door in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep en diegene aan te spreken, loop je voor op je concurrenten. Het doel van de projecten die wij realiseren is het ontwikkelen van een uniek product, die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Dit zorgt voor meer bezoekers, naamsbekendheid, conversie en omzet.

Offerte opvragen

Call to action afbeelding

Keuzevrijheid CMS

Jouw website zelf van content voorzien kan met een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Wij bieden verschillende opties, zonder contracten en kleine lettertjes.

Wij werken het allerliefste met Open Source software, dit is software waar iedereen gebruik van kan maken, met als grote voordeel dat heel veel mensen werken met de software en dus ook verschillende bedrijven in de omgeving. Wij werken dus niet met contracten of systemen waar alleen wij in kunnen werken. De website is echt van jou. Hierdoor heb je alle vrijheid om ook andere ontwikkelaars te laten werken aan jouw website.

Wij werken het liefste met SilverStripe, hier hebben wij ruim 4 jaar ervaring mee. Daarnaast passen wij ook Wordpress toe als dit gewenst is. De keuze is aan jou! 

 

Overige diensten

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Website

Webshop

Onderhoud

Marketing

Zin om te beginnen?

Wij staan klaar om aan een nieuw project te beginnen! Wil je eerst weten wat wij voor je kunnen doen en wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan zodat we een inschatting voor je kunnen maken.