Over Ons

Banner afbeelding

Wij zijn Longneck Media

Onze kracht is het ontwerpen, bouwen en onderhouden van unieke online producten die goed afgestemd zijn op de behoeften van je doelgroep.

Wij denken actief mee tijdens de ontwerp- en bouwfase van onze projecten. In elke stap van het proces kijken we zorgvuldig naar wat er nodig is om elk project tot een succes te maken. Hierdoor komen we samen tot een eindproduct dat past bij jouw onderneming en met kop en schouders uitsteekt boven de concurrentie. Bovendien wordt jouw website sneller gevonden door potentiĆ«le klanten door onze uitstekende zoekmachine optimalisatie.

Dankzij ons netwerk aan partners is geen project te groot, te klein of te ingewikkeld. We zijn van alle markten thuis en zullen jou altijd helpen om de beste oplossing te vinden om jouw project tot een succes te maken!

Bekijk onze diensten

Ontmoet het team

De mensen die er alles aan doen je project te laten slagen.

Foto van jeroenpielage

Jeroen Pielage

Eigenaar / Programmeur
1.

Oriƫntatie

Door middel van een intake-gesprek bepalen we samen met jou alle eisen en wensen. Ook bespreken we welke doelgroep je wil bereiken en nemen dit alles mee in de volgende stap: de ontwerp-fase.

2.

Ontwerp

Bij het maken van een ontwerp kijken we niet alleen naar stijl en kleurgebruik, maar ook hoe we jouw website zo aantrekkelijk mogelijk maken. Omdat we er zeker van willen zijn dat we op de goede weg zitten, is er tussentijds altijd ruimte voor feedback of extra toevoegingen en aanpassingen.

3.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase komen de schetsen tot leven en ontpopt er zich een heuse website! Terwijl de ontwikkeling nog in volle gang is, krijg je alvast toegang tot het Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je zelf informatie op je website aanpassen, zonder dat wij hierbij hoeven te helpen.

4.

Testen & Opleveren

Wij testen elk project uitvoerig voordat hij live gaat. Hierbij kijken we of alles klopt, goed werkt en er niks ontbreekt. Pas als jij helemaal tevreden bent, zetten we het project online.

5.

Onderhoud & Support

Hoera! De website is live! Zodra het project is opgeleverd kunnen wij de website voor jou bijhouden en updaten. Heb je vragen over het project of zijn er problemen? Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. 

Banner afbeelding

Onze naam

Waar komt toch de naam Longneck Media vandaan? Die hebben we te danken aan de brainstorm sessie die we gehouden hebben bij de start van onze onderneming. We hebben toen gebruik gemaakt van de "animal assosciations" brainstorm techniek. Dit is een grappige en creatieve manier om tot een unieke bedrijfsidentiteit te komen die past bij hetgeen waar je voor staat. In ons geval kwamen we uit bij de giraffe. Wat blijkt? De eigenschappen van een giraffe passen namelijk verassend goed bij de kernwaarden van ons bedrijf!

De belangrijkste is toch wel zijn lange nek, waardoor de giraffe het overzicht houdt en net iets verder kan kijken dan de rest van de dieren op de savanne. Met onze kennis, ervaring en frisse blik kijken wij verder dan onze neus lang is en houden we bij de ontwikkeling van onze projecten alles nauwkeurig in de gaten zodat elk onderdeel met aandacht wordt gemaakt. Ook is elke tekening in de vacht van een giraffe elke keer weer uniek en ook dat nemen wij mee in de producten die wij ontwikkelen.

Uitgelichte diensten

Op zoek naar een partner die helpt met het ontwerpen, bouwen en het onderhouden van jouw nieuwe website of webshop? Dan ben je bij Longneck Media aan het juiste adres!

Website

Webshop

Onderhoud

Marketing

Waarmee kunnen wij jou helpen?