Werkwijze

1. Oriƫntatie

Door middel van een intake-gesprek bepalen we samen met jou alle eisen en wensen. Ook bespreken we welke doelgroep je wil bereiken en nemen dit alles mee in de volgende stap: de ontwerp-fase.

2. Ontwerp

Bij het maken van een ontwerp kijken we niet alleen naar stijl en kleurgebruik, maar ook hoe we jouw website zo aantrekkelijk mogelijk maken. Omdat we er zeker van willen zijn dat we op de goede weg zitten, is er tussentijds altijd ruimte voor feedback of extra toevoegingen en aanpassingen.

3. Ontwikkeling

In de ontwikkelfase komen de schetsen tot leven en ontpopt er zich een heuse website! Terwijl de ontwikkeling nog in volle gang is, krijg je alvast toegang tot het Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je zelf informatie op je website aanpassen, zonder dat wij hierbij hoeven te helpen.

4. Testen & Opleveren

Wij testen elk project uitvoerig voordat hij live gaat. Hierbij kijken we of alles klopt, goed werkt en er niks ontbreekt. Pas als jij helemaal tevreden bent, zetten we het project online.

5. Onderhoud & Support

Hoera! De website is live! Zodra het project is opgeleverd kunnen wij de website voor jou bijhouden en updaten. Heb je vragen over het project of zijn er problemen? Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.